BISSELL on perheyhtiö, joka on ollut johtavassa asemassa kodinhoidon alalla yli viiden sukupolven ajan. Pyrimme syvästi ymmärtämään kuluttajiemme elämää ja siivoustarpeita. Tämä perustavaa laatua oleva ajatus saa meidät tutkimaan heidän kotiympäristöään ja siivoustapojaan. Näin BISSELL saa perustan kekseliäiden kodin siivouksen ratkaisujen kehittämiseen ja pohjan aidoille innovaatioille, jotka saavat innoituksensa oikeasta elämästä. BISSELLin kumppanit ovat sitoutuneet tarjoamaan erinomaista palvelua, sillä ammattilaisemme haluavat intohimoisesti antaa sinulle parasta. Tässä on kyse perinteestä, innovaatiosta ja intohimosta. Tämä on menneisyytemme, nykyhetkemme ja tulevaisuutemme.

Olemme kodin siivouksen asiantuntijoita!


Historia

Hyvän liiketoiminnan historiaa vuodesta 1876

Kuten monet hyvää tarkoittavat ihmiset, joiden tavoitteena oli viettää rentouttava lauantai, meidän ei ollut tarkoitus aloittaa siivoamista - niin vain kävi. Vuonna 1876, Melville R. BISSELL ja vaimonsa Anna omistivat pienen astiakaupan Michiganissa. Koska he joutuivat jatkuvasti siivoamaan sahanpurua kaupan matolta (tuntuuko tutulta?), Melville keksi ainutlaatuisen matonlakaisijan ja patentoi sen. Kun asiakkaat ja ystävät alkoivat kysellä, mistä matonlakaisijan voisi ostaa, uusi yritys oli syntynyt.


Maailma on BISSELL-naisen; tämän mukaan me BISSELLillä toimimme.

Kun Melville BISSELL kuoli vuonna 1889, ei ollut epäilystäkään siitä, kuka yhtiötä johtaisi. Hänen vaimonsa Anna astui yrityksen johtoon, minkä myötä hänestä tuli Amerikan ensimmäinen naispuolinen toimitusjohtaja. Hän puolusti yhtiön patentteja aggressiivisesti ja markkinoi lakaisijoita menestyksekkäästi läpi Pohjois-Amerikan ja Euroopan. Itse asiassa, 1890-luvun lopulla Kuningatar Victoriasta tuli BISSELLin suurin suosija hänen vaatiessaan, että hänen palatsinsa olisi BISSELLöitävä joka viikko. Palatsin palvelijat ovat varmasti olleet mielissään ylimääräisestä ajasta, mitä heillä nyt oli kun kuninkaallisten sotkujen siivoamisesta oli tullut niin paljon helpompaa.


Puhtaus kohtaa helppouden

Maailmassa riittää hauskanpitoa, joten kun olimme valloittaneet palatsin, pyrimme tekemään BISSELL-tuotteilla siivoamisesta vieläkin helpompaa. Vuonna 1956 esittelimme manuaalisen matonsaippuoijan, minkä ansiosta mattojen kuuraaminen kontallaan oli nyt historiaa. Tuhkimo, ei kestä kiittää. Vain vuotta myöhemmin Shampoo Master -laitteemme voitti Bachner-palkinnon saavutuksista muotoillun muovin käytännön sovellusten kiehtovalla alalla. Meillä meni lujaa. 60-luvun loppuun mennessä olimme joka pinnan höylä, mullistaen ihmisten siivoustavat ja siivouksen helppouden, sillä valikoimastamme löytyi ensimmäinen imurin ja lattiapesurin yhdistelmä, kuivashampoo matoille ja sille levitin, sekä Gemini-lakaisija, ensimmäinen kaksiharjainen lakaisija.


Puhtaasta tulee vieläkin puhtaampaa

Vuonna 1979 teimme taikojamme ja esittelimme ensimmäisen BISSELL mattojen syväpuhdistuskoneen, jonka avulla likaisista matoista eroon hankkiutuminen kävi helposti. Sitten, 1980-luvun lopulla New Kids on the Blockin laulaessa Hangin' Tough -kappalettaan, me teimme aivan päin vastoin ja loimme BISSELL SC:n, yrityksen ensimmäisen syväpesurin, joka ei enää ollut sidottu talon vesipisteeseen. Tämän ansiosta mattojen puhdistuksesta tuli tehokkaampaa ja kätevämpää kuin koskaan ennen, ja tällä tiellä olemme jatkaneet siitä lähtien, luoden BISSELL Big Green Clean Machine® -laitteen, joka on ristitty syväpuhdistuksen Big Daddyksi. Esittelimme myös PowerGroom®-laitteen, ensimmäisen BISSELL-merkkisen pystyimurin 90-luvulla, joka toimi nimensä mukaisesti enemmän kuin hyvin.


Homma muuttuu hieman karvaiseksi

Mutta hyvällä tavalla! 2000-luvun alkupuolella huomasimme, että me kaikki BISSELLillä rakastamme lemmikkejä (72 % meistä omistaa lemmikin!). Mutta vaikka kuinka rakastamme nelijalkaisia ystäviämme, ne eivät niin panosta siistiin kotiin. Kun tajusimme, että monet potentiaaliset lemmikinomistajat kokivat tämän karkotteena, tiesimme että meidän oli tehtävä jotakin. Vuonna 2001 aloitimme adoptiohankkeen yhdessä Petfinder.comin kanssa, ja vuonna 2005 toimme markkinoille SpotBot® kannettavan syväpuhdistajan, joka oli ensimmäinen nimen omaan lemmikkien jälkien siivoamiseen suunnittelemamme laite. Cathy BISSELLin (kolmen mustan labradorinnoutajan omistaja) johdolla jatkoimme lemmikkiyhtiön tukemista tekemällä lahjoituksia Yhdysvaltojen lemmikkieläinjärjestöille. Vuonna 2011 hän perusti BISSELL Pet Foundation -järjestön, joka on voittoa tavoittelematon järjestö ja kadonneiden, kaltoin kohdeltujen, heitteille jätettyjen ja hylättyjen lemmikkien hyväksi keräten varoja BISSELL-lemmikkituotteiden myynnin kautta. Perustamisensa jälkeen BISSELL Pet Foundation on kyennyt jakamaan yli 500 000 $ yli 375 organisaatiolle 43 osavaltiossa. Tavoitteenamme on kerätä vuosittain 250 000 $ lemmikkituotteidemme myynnin kautta säätiön elintärkeän työn tukemiseksi. Olemme hyvin sitoutuneita auttamaan lemmikkejä löytämään kotinsa ja näyttämään BISSELL-asiakkaille, että oikeiden siivousvälineiden avulla lemmikin omistaminen voi olla täyttä iloa ja kumppanuutta, karvapallojen ja yllätysten sijaan.


Nyt tarjolla on vieläkin puhtaampaa

Vielä tänäänkin BISSELL on perheyhtiö ja suhtautuu intohimoisesti auttaakseen sinua siivoamaan kotisi tehokkaasti ja helposti, jotta voit laskea imurin käsistäsi, nauttia elämästä ja tulla puhtaampaan kotiin. Kaiken kaikkiaan, olivat sotkusi sitten vauvanruokaa tai punaviiniä, mutaa tai suklaata, kissan karvoja tai lemmikin vahinko, olemme täällä auttaaksemme sinua ottamaan sotkut avosylin vastaan, hankkiutumaan niistä eroon silmän räpäyksessä ja pääsemään käsiksi kotisi merkityksellisimpään osioon - siinä asumiseen.


Katso aikajanaamme