Voimassa 21.9.2018 alkaen

 

BISSELL®-konsernin yritykset (yhdessä "BISSELL") ovat jo yli 140 vuoden ajan kehittäneet siivousratkaisuja, joiden avulla sinun on helpompi pitää kotisi puhtaana sekä omaksi iloksesi että lemmikkisi hyväksi. Tänä päivänä yksi sotku, jota me kaikki haluamme välttää, liittyy yksityistietoihisi –­ tiedämme, että yksityisyys on sinulle tärkeää. Tämä asiakirja sisältää Tietosuojakäytäntömme, jossa selitetään, millä tavalla BISSELL kerää, käyttää ja luovuttaa tietoja niistä henkilöistä, jotka käyttävät BISSELLin sovelluksia, verkkosivustoja tai palveluja ("Käyttäjät"), joissa tämä Tietosuojakäytäntö on julkaistu. Jos asut Euroopan unionin ulkopuolella, käy oman maasi BISSELL-sivustolla, josta löydät vastaavan asiakirjan (osoitteesta global.BISSELL.com löydät oman maasi BISSELL-sivuston).

Tietosuojakäytännössämme säännellään pääsyäsi BISSELLin hallinnoimille sivustoille, ohjelmistoihin, sovelluksiin ja internet-yhteyttä käyttäviin BISSELL-tuotteisiin, sekä niiden käyttöä; Tietosuojakäytäntöä sovelletaan myös BISSELLin tarjoamiin henkilökohtaisiin palveluihin, puhelinpalveluihin ja verkkopalveluihin (yhdessä "Palvelut"). 

LUE TÄMÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ HUOLELLISESTI. SE SISÄLTÄÄ TÄRKEÄÄ TIETOA SIITÄ, KUINKA KÄYTÄMME JA LUOVUTAMME TIETOJASI, SEKÄ NIISTÄ OIKEUKSISTA, JOITA SINULLA ON REKISTERÖITYNÄ.

Rekisterinpitäjä: Euroopan talousalueen (ETA) ja Euroopan unionin (EU) asukkaiden henkilötiedoista vastaava rekisterinpitäjä on BISSELL International Trading Company and BISSELL Home care Inc.. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä tämän asiakirjan lopussa olevia yhteystietoja käyttäen.

Sisällys:

  1. Miksi keräämme ja käytämme tietoja?
  2. Minkä tyyppisiä tietoja keräämme?
  3. Kuinka käytämme tietojasi kiinnostuksen mukaiseen mainontaan?
  4. Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
  5. Luovutammeko tietojasi muille?
  6. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
  7. Mitkä ovat oikeutesi yksityisyyteen EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti?
  8. Mitä valintoja voit tehdä ja mistä voit kieltäytyä?
  9. Kuinka BISSELL suojelee tietojasi?
  10. Siirtääkö BISSELL tietojasi muihin maihin?
  11. Voidaanko tähän Tietosuojakäytäntöön tehdä muutoksia?
  12. Onko sinulla kysyttävää tai haluatko ottaa yhteyden BISSELLiin?

1.   Miksi keräämme ja käytämme tietoja?

Kun käytät Palvelujamme, BISSELL kerää sinulta ja sinusta tietoja. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle sellaiset Palvelut ja ostokokemukset, joista on sinulle eniten hyötyä. Kun käyt sivustollamme tai teet ostoksia BISSELL-tililläsi, lähetät meille erilaisia tietoja, joita ovat mm. selaimen käyttö, sähköpostiviestien napsautukset ja muu viestintä. Saatamme käyttää näitä tietoja voidaksemme räätälöidä kokemuksesi sivustollamme ja muussa sinulle osoitetussa viestinnässä (mukaan lukien personoidut tuotesuositukset), vastata kysymyksiisi, ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä ja kommunikoida kanssasi, suorittaa tilauksesi ja käsitellä maksusi, käsitellä Palveluihin tai liiketoimintaamme mahdollisesti liittyvät ongelmat ja suojella Palvelujen ja liiketoimintamme tietoturvaa ja eheyttä.

 

2.   Minkä tyyppisiä tietoja keräämme?

BISSELL kerää sinulta tai sinusta seuraavia tietoja:

  • Yhteystiedot ja muut perustiedot.  Saatamme kerätä tietoja, joita voidaan käyttää sinun tunnistamiseen. Niitä ovat esimerkiksi nimi, sukupuoli, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Voimme yhdistää nämä tiedot muihin tietoihin, joita saatamme kerätä sinulta tai sinusta tai saada kolmansien osapuolien palveluista.  Huomaa, että sinua ei vaadita antamaan meille näitä tietoja ja sinulla on oikeus pidättää itselläsi kaikki tiedot tai mikä tahansa niiden osa milloin tahansa, mutta jos pidätät tietoa, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle kaikkia Palveluja.
  • BISSELL-tilin tiedot: Sinun pitää ehkä rekisteröityä tiliä varten voidaksesi käyttää tiettyjä Palveluja, kuten ostamasi BISSELL-tuotteen rekisteröintiä. BISSELLin täytyy kerätä sinulta tilisi rekisteröintiin liittyviä tietoja. Tarvitset käyttäjänimen ja salasanan, ja voit halutessasi antaa henkilökohtaisessa profiilissasi muita tietoja, kuten kuvia, sijaintisi ja yhteystietojasi.
  • Sijaintitiedot: Kun käytät Palveluja, voimme tarjota sinulle räätälöityjä tietoja sijaintisi perusteella, ja sen vuoksi saatamme lukea, kerätä, seurata ja/tai etätallentaa tietoja sijainnistasi. Niitä ovat esimerkiksi osoitteesi, postinumerosi, GPS-koordinaattisi tai vastaavat tiedot siitä, missä BISSELL-tuotteesi, tietokoneesi tai muut Palvelujen käyttämiseen käytetyt laitteet sijaitsevat ("Sijaintitiedot"). Voimme käyttää Sijaintitietoja joidenkin kolmansien osapuolten sovellusten kautta voidaksemme tarjota älykkäitä ilmoituksia päivityksistä tai toimenpiteistä, jotka sinun tulisi toteuttaa BISSELL-tuotteitasi tai Palveluja varten. Sijaintitietojen ansiosta voimme myös valvoa ja ylläpitää BISSELL Ecosystem -järjestelmää ja parantaa Palveluja kaikille käyttäjille. Voit halutessasi muuttaa laitteesi sijaintiasetuksia siten, että Sijaintitietoja ei anneta, mutta huomaa kuitenkin, että Palvelujen jotkut toiminnot eivät ehkä toimi hyvin, jos sijaintitietoja on rajoitettu tai ne on poistettu käytöstä.
  • Yhteydenpitotiedot: Jos soitat meille, lähetät meille sähköpostia, tilaat uutiskirjeemme tai postituslistamme  tai ostat tuotteita Palvelujen välityksellä, saatamme säilyttää viestisi, sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi voidaksemme vastata pyyntöihisi, tarjota haluamasi Palvelut, antaa sinulle tietoa tai esittää tarjouksia, joiden arvelemme kiinnostavan sinua, ja/tai lähettää sinulle ilmoituksia muusta yhteydenpidosta. Jos et halua saada markkinointiviestejä, voit ilmoittaa sen Palvelujen osiossa "Profiilini" tai "Sähköpostipalvelut" tai ottamalla meihin yhteyttä tämän asiakirjan lopussa annettuja yhteystietoja käyttäen.  Ota huomioon, että joudumme mahdollisesti kuitenkin ottamaan sinuun yhteyttä joidenkin tärkeiden palvelujulkistusten tai -ilmoitusten merkeissä.
  • Julkiset tiedot: BISSELL saattaa kerätä sinusta tietoja julkisesti saatavissa olevista lähteistä. Kaikki julkistamasi tiedot, mukaan lukien sosiaalinen media, ovat meidän saatavissamme (ja kenen tahansa muun saatavissa), ja voimme kerätä ja käyttää kyseisiä tietoja räätälöidäksemme viestintäämme sinua varten, tai muulla tavalla.
  • Linkit: BISSELL saattaa pitää kirjaa siitä, kuinka käytät Palveluihin sisältyviä linkkejä, mukaan lukien sähköpostien, kolmansien osapuolien palvelujen ja asiakassovellusten linkit. Teemme näin voidaksemme analysoida ja parantaa Palveluja. Linkkitietoja analysoidaan yleensä vain koostetussa muodossa.
  • Evästeet, verkkojäljitteet ja muut jäljitysteknologiat: Monien muiden palveluiden tavoin BISSELL saattaa automaattisesti tai passiivisesti kerätä tiettyä tietoa ja dataa selaimestasi tai laitteestasi käyttämällä hyväksi "evästeitä", "verkkojäljitteitä" ja vastaavia teknologioita. Jos haluat tietää lisää siitä, kuinka käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita Palveluissamme, voit lukea Evästekäytäntömme tästä .
    • Evästeet – pieniä datatiedostoja, jotka siirretään tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. BISSELL voi käyttää sekä istuntoevästeitä että pysyviä evästeitä. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti.
    • Verkkojäljitteet – pieniä kuvatiedostoja, jotka on sijoitettu sivustoille tai sähköpostiviesteihin ja joiden tehtävänä on kerätä tietoa sivuston käytöstä tai sähköpostiviestin avaamisesta. Niiden ansiosta saamme tietoa siitä, kuinka käytät joidenkin kumppaniemme sivustoja, ennen kuin edes tulet meidän sivustollemme tai sen jälkeen kun lähdet sieltä. Voimme käyttää näitä tietoja parantaaksemme Palvelujamme, tarjotaksemme personoitua sisältöä ja valvoaksemme sivustojemme ja sovellustemme liikennettä.

Manage Cookie Settings

 

  • Lokitiedostotiedot: Kun käytät Palvelujamme, voimme saada sinusta sellaisia tietoja kuin IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, viittaava verkkosivu, käydyt sivut, sijainti, mobiiilipalveluntarjoaja, laitetiedot ja hakuehdot.  Käytämme näitä tietoja voidaksemme tarjota, ymmärtää ja parantaa Palvelujamme ja niiden sisältöä. BISSELL voi linkittää tämän lokitiedoston muihin keräämiimme tietoihin. 
  • Kauppatapahtumien tiedot: Saatat antaa maksutietoja ja toimitusosoitteen kauppatapahtuman viimeistelemiseksi Palveluissamme. BISSELL tekee useimmissa kauppatapahtumissa yhteistyötä Palveluntarjoajan kanssa. Palveluntarjoaja käsittelee tapahtumat puolestamme ja saattaa lisäksi antaa meille ei-taloudellisia tietoja, joihin voi sisältyä ainutlaatuisia tunnisteita ja maksun valtuutuksia.  BISSELL toteuttaa kohtuullisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että palveluntarjoajamme suojelevat tietojasi puolestamme. Jos havaitsemme, että jokin palveluntarjoaja paljastaa tietojasi sopimattomasti, toteutamme kohtuullisia toimenpiteitä sen lopettamiseksi. BISSELL vaihtaa tämän tyyppisiä tietoja kolmansien osapuolien kanssa vain, jos se on välttämätöntä kauppatapahtumien viimeistelemiseksi. Kun keräämme ja tallennamme tietoja, jotka liittyvät Palveluissa tekemiisi ostoksiin, kaikki luottokorttitiedot salataan ja tallennetaan suojattuun palvelimeen.

3.   Kuinka käytämme tietojasi kiinnostuksen mukaiseen mainontaan?

Voimme antaa kolmansien osapuolien tehtäväksi mitata ja kohdentaa  tuotteidemme ja palvelujemme mainoksia, jotka on räätälöity kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Annamme näille kolmansille osapuolille luvan käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä, kuvapistetunnisteita ja vastaavia teknologioita, joilla kerätään tiettyä dataa ja muita tietoja online-aktiviteetistasi.  Näitä tietoja käytetään BISSELLin mainosten esittämiseen Palveluissa tai muilla käyttämilläsi sivustoilla, mobiilisovelluksissa, sosiaalisessa mediassa tai verkkopalveluissa.

Voimme esittää kiinnostuksen mukaisia mainoksia myös Facebookissa, Twitterissä tai muussa sosiaalisessa mediassa tai muilla sivustoilla.  Käytämme tähän Facebookin Mukautettuja kohderyhmiä (Custom Audiences) tai Twitterin Tailor Audiences -työkalua tai muita vastaavia yritystyökaluja. Näillä työkaluilla voimme personoida mainoksemme ostokokemuksesi perusteella, ilman että meidän tarvitsee jakaa henkilötietojasi kyseisen sosiaalisen median kanssa.  Teemme tämän aina antamalla tiivistettyä tietoa (jossa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi muunnetaan ainutlaatuiseksi numeroiden ja kirjainten merkkijonoksi), jonka dataa sosiaalinen media sitten vertaa omaan dataansa, jolloin ainoana tarkoituksena on mainonnan edistäminen (joko suoraan sinulle tai muita ns. kaksoisolentokohderyhmiä varten).   Sen jälkeen vastaavat ja ei-vastaavat tiivisteet poistetaan, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat lukea lisää siitä, millaisia valintoja voit tehdä kiinnostuksen mukaisten mainosten suhteen, katso luku "Mitä valintoja voit tehdä ja mistä voit kieltäytyä?".

 

4.   Mikä on henkilötietojen käsittelyn laillinen peruste?

BISSELL voi käyttää sinulta ja sinusta keräämiään tietoja erilaisiin liiketoimintatarkoituksiin: palvelujen yleiseen tarjoamiseen, asiakaskokemuksen ja sitoutumisen parantamiseen sekä Palvelujen kehittämiseen. Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja pitämään voimassa tietosuojaasi. Sen vuoksi käsittelemme henkilötietojasi vain sovellettavan tietosuojalain ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Meillä on laillinen peruste käsitellä tietojasi, jos:

  • meidän täytyy käsitellä tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle pyytämäsi tuotteet tai palvelut tai tehdä kanssasi sopimuksen
  • olet antanut suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn
  • meillä on laillinen intressi käsitellä tietojasi, ja yksilön oikeus tietosuojaan ei syrjäytä näitä laillisia intressejä, joita ovat esimerkiksi petosten ehkäisy, verkon ja tietojärjestelmien suojaus, data-analyysi, palvelujemme laajentaminen, muokkaaminen tai parantaminen, käyttötrendien tunnistaminen, myynninedistämistoimien tehokkuuden määrittäminen ja palvelua koskevan mainonnan personointi käyttäen dataa, jotta tilausten tekeminen olisi sinulle helpompaa ja nopeampaa, ja/tai
  • meillä on lakisääteinen velvoite käsitellä niitä.

 

5.   Luovutammeko tietojasi muille?

BISSELL ei luovuta, myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, lukuun ottamatta tässä asiakirjassa kuvattuja poikkeuksia, mukaan lukien:

  • BISSELLin Henkilöstö ja valtuutetut kumppanit, jotka voivat saada pääsyn tietoihisi, jos se on tarpeen Palveluiden toteuttamista varten. 
  • Palveluntarjoajat, jotka voivat tarvita pääsyä tietoihisi auttaessaan meitä Palveluiden tarjoamisessa ja tukemisessa, mukaan lukien isännöintiyritykset, maksujen käsittelijät (ks. yllä) tai analytiikkainformaatioyritykset. Antamamme tiedot voivat sisältää tietoja, joita annat meille ja joita keräämme sinusta, kuten edellä todettiin, ja voivat sisältää Henkilöä Koskevia Tietoja.
  • Tietyt Kolmannet Osapuolet, kuten markkinointi- ja mainosyhtiöt, joita käytämme mainostemme, informaatiomme ja muiden BISSELL-myynninedistämistoimien välittämiseen sinulle Palvelujen ja muiden mekanismien välityksellä, antaaksemme sinulle materiaaleja kolmansien osapuolien sivustoilla ja/tai alustoilla.
  • Liiketoimintatapahtumat: On aina mahdollista, että BISSELL ostaa tai myy liikeomaisuutta tai on osallisena sulautumisessa, yritysostossa tai uudelleenjärjestelyssä ( "Liiketoimintatapahtuma"). Koska tiedot ovat osa jatkuvaa liiketoimintaamme, sinun tietosi, mukaan lukien Henkilöä Koskevat Tiedot, voidaan myydä tai siirtää Liiketoimintatapahtuman osana. 
  • Lailliset pyynnöt: tuomioistuinten määräykset, haasteet tai jotkut lait voivat vaatia meitä paljastamaan tietojasi. Huomaa, että paljastamme nämä tiedot vain, jos uskomme, että pyyntö täyttää sovellettavat oikeudelliset määräykset ja säännökset. Voimme antaa tietojasi, jos se on mielestämme välttämätöntä lain noudattamiseksi, etumme tai omaisuutemme suojelemiseksi, petoksen tai muun laittoman toiminnan estämiseksi tai jonkun henkilön turvallisuuden suojelemiseksi. Tämä voi sisältää tietojen luovuttamista muille yrityksille, lakimiehille tai viranomaisille. Tämän asiakirjan mitään osaa ei ole tarkoitettu rajoittamaan oikeusvaateesi puolustamista tai väitteitäsi, joita sinulla saattaa olla kolmannen osapuolen pyyntöön paljastaa tietojasi.

Voimme koota ja/tai antaa anonymisoituja tai koostettuja tietoja sinusta tai siitä, kuinka käytät Palveluja, kehittääksemme asiakasprofiileja, suorittaaksemme vastaavia analyyseja tai markkinointia varten.

 

6.   Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä siihen tarkoitukseen, johon sitä käsitellään. Säilytämme tietojasi esimerkiksi niin kauan kuin olet meidän Asiakkaanamme tai niin kauan kuin tarvitsemme tietojasi tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi sinulle. Sen jälkeen säilytämme henkilötietoja sen ajan, joka tarvitaan, jotta voimme käsitellä mahdolliset valitukset tai vastata niihin, täyttää oikeudelliset velvoitteemme, täyttää viranomaisvaatimukset, ehkäistä petos ja väärinkäyttö tai panna täytäntöön tämä Tietosuojakäytäntö ja Yleiset sopimusehtomme. Voimme säilyttää Henkilöä Koskevia Tietoja myös rajoitetun ajan, jos lainvalvontaviranomaiset pyytävät sitä.    

 

7.   Mitkä ovat oikeutesi yksityisyyteen EU:n mukaisesti?

Sinulla on lain perusteella tiettyjä oikeuksia henkilötietojesi suhteen. Jos haluat käyttää oikeuksiasi niiden henkilötietojen suhteen, joita me sinusta säilytämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sivulla (https://www.bissell.fi/kuluttajan-huolto) tai katso yhteystietojamme tämän asiakirjan lopusta. Saat lisätietoja ja neuvontaa oikeuksistasi oman maasi tietosuojaviranomaiselta.

  • Oikeus saada tietoa. Sinulla on oikeus saada selkeää, läpinäkyvää ja ymmärrettävää tietoa siitä, kuinka käytämme tietojasi ja oikeuksiasi. Juuri siksi annamme siitä sinulle tietoa tässä Tietosuojakäytännössä. 
  • Oikeus saada pääsy tietoihin.  Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi (jos käsittelemme niitä) sekä tiettyyn muuhun informaatioon (joka vastaa tässä Tietosuojakäytännössä annettua). Tämän tarkoituksena on, että olet tietoinen asiasta ja voit tarkistaa, että käytämme tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen.  Sinulla on oikeus tietojesi oikaisemiseen, jos ne ovat vääriä tai puutteellisia. 
  • Oikeus tietojen poistamiseen.  Tämä tunnetaan myös "oikeutena tulla unohdetuksi", ja sen perusteella voit lyhyesti sanottuna vaatia tietojesi poistamista, kun meillä ei ole pakottavaa syytä säilyttää niitä. Tämä ei ole yleinen poistamisoikeus, sillä siinä on poikkeuksia.
  • Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen.  Sinulla on oikeus "estää" tai torjua tietojesi myöhempi käyttö. Kun käsittelyä rajoitetaan, voimme edelleen säilyttää tietojasi, mutta emme saa käyttää niitä. Saatamme pitää listoja ihmisistä, jotka ovat pyytäneet tietojensa myöhemmän käytön "estämistä", jotta voimme varmistaa, että rajoitusta noudatetaan tulevaisuudessa.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.  Sinulla on oikeus saada henkilötietosi ja käyttää niitä uudestaan omiin tarkoituksiisi eri palveluissa. Jos esimerkiksi päätät vaihtaa tarjoajaa, voit tämän oikeuden perusteella kopioida tai siirtää tietosi meidän tietojärjestelmämme ja heidän tietojärjestelmänsä välillä helposti, turvallisesti ja suojatusti, ilman että se vaikuttaa käytettävyyteen.
  • Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.  Sinulla on oikeus vastustaa tietyn tyyppistä käsittelyä, mukaan lukien suoramarkkinointia varten tapahtuva (t.s. jos et halua, että sinuun enää otetaan yhteyttä erilaisia mahdollisuuksia varten).
  • Oikeus tehdä valitus.  Sinulla on oikeus tehdä oman maasi tietosuojaviranomaiselle valitus siitä tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi tai menettelemme sen suhteen.
  • Oikeus peruuttaa suostumus.  Jos olet antanut suostumuksesi johonkin, mitä teemme henkilötiedoillasi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa (mutta jos teet niin, se ei tarkoita, että se mitä teimme henkilötiedoillasi siihen asti sinun suostumuksellasi, olisi laitonta). Tähän sisältyy oikeutesi peruuttaa suostumus henkilötietojesi käyttämisestä markkinointitarkoituksiin. 

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti meillä voi olla oikeus kieltäytyä suorittamasta pyydettyä toimea.

 

8.   Mitä valintoja voit tehdä ja mistä voit kieltäytyä?

A.  Valintasi kiinnostuksen mukaisessa mainonnassa

Alan standardeista riippuen kolmannet osapuolet pystyvät mahdollisesti keräämään tietoa online-aktiviteetistasi ajan mittaan ja eri sivustoilla, kun käytät Palvelujamme. Alla selvitetään, millaisia valintoja voit tehdä saadaksesi relevantimpia mainoksia Palveluissa tai muilla sivustoilla ja muissa verkkopalveluissa:

  • DAA: Jos haluat kieltää sen, että Digital Advertising Allianceen (DAA) osallistuvat yritykset keräävät sillä tavalla tietojasi ja käyttävät sitä kiinnostuksen mukaiseen mainontaan, käy seuraavalla sivustolla: http://www.aboutads.info/choices.
  • EDAA: Jos haluat kieltää sen, että European Interactive Digital Advertising Allianceen (EDAA) osallistuvat yritykset käyttävät online-aktiviteettiasi koskevia tietoja kiinnostuksen mukaiseen mainontaan, käy seuraavalla sivustolla: http://www.youronlinechoices.eu/.
  • NAI: Jos haluat kieltää sen, että Network Advertising Initiativeen (NAI) osallistuvat yritykset käyttävät online-aktiviteettiasi koskevia tietoja kiinnostuksen mukaiseen mainontaan, käy seuraavalla sivustolla: http://www.networkadvertising.org/choices/.

Voit myös rajoittaa joitakin seurantalaitteita ottamalla evästeet pois käytöstä selaimessasi.  Huomaa, että vaikka kiellät tietojesi käytön edellä kuvatulla tavalla, voit edelleen saada BISSELLiltä mainoksia, joita ei ole räätälöity evästeiden perusteella. 

B.  Sähköpostimarkkinointimme lopettaminen

Voit kieltää useimmat BISSELLin ilmoitukset milloin tahansa jokaisessa viestissä ilmoitettua menettelyä noudattaen, Palvelujen osiossa "Oma profiili" tai ottamalla meihin yhteyttä tämän asiakirjan lopussa kuvatulla tavalla. Siihen, mitä me voimme tehdä tässä asiassa, liittyy kuitenkin rajoituksia. Voit poistaa itsesi sähköpostilistaltamme ottamalla yhteyden asiakaspalveluun tai napsauttamalla viesteissä olevaa linkkiä "peruuta tilaus", mutta tästä ei seuraa automaattisesti, että et enää saa meiltä viestejä – et voi kieltää viestejä, joiden aiheena on tilin tarkistus, ostot ja laskutus, vahvistukset ja muistutukset, muutokset ja päivitykset Palveluiden toimintoihin tai tekniikkaan ja suojaukseen liittyvät ilmoitukset. Ota lisäksi huomioon, että vaikka pyydät BISSELL-tilin lopettamista tai tietojesi poistamista, tämä ei takaa, että sisältö tai tiedot poistetaan kokonaan, koska poistettuja tietoja voi olla varmuuskopioissa ennalta määrittämättömän ajan ja niitä voidaan käyttää arkistointi- tai tarkistustarkoituksiin.

 

9.   Kuinka BISSELL suojelee tietojasi?

BISSELL tekee kaikkensa suojellakseen tietojasi ja estääkseen niiden varastamisen tai väärinkäytön. Kun henkilötietoja (kuten luottokorttitietoja) lähetetään muille sivustoille, ne suojataan salaamalla, esimerkiksi SSL-protokollalla (Secure Sockets Layer). Mikään suojausprotokolla ei kuitenkaan ole täysin pitävä, ja sen vuoksi BISSELL ei voi taata järjestelmiensä ja tietokantojensa suojausta eikä sitä, että sinusta kerättyihin henkilötietoihin ei murtauduta, että niitä ei siepata tai tuhota, että niihin ei päästä käsiksi tai että niitä ei muulla tavoin paljasteta ilman valtuutusta. Kun siirrät tietojasi, se tapahtuu siis omalla riskilläsi. 

Auta meitä omalta osaltasi tietojesi suojauksessa pitämällä BISSELL-tilisi ja salasanasi salassa. Olet vastuussa kaikesta toiminnasta, mitä BISSELL-tililläsi tai salasanaasi käyttämällä tapahtuu, ja pidätämme oikeuden estää Palvelut ja irtisanoa mahdollinen sopimus, jos ilmenee, että olet paljastanut tilisi tai salasanasi valtuudettomalle kolmannelle osapuolelle.

BISSELL ei vastaa minkään muun organisaation toiminnallisuusta, tietosuojasta tai suojaustoimista.

 

10. Siirtääkö BISSELL tietojasi muihin maihin?

Globaalia liiketoimintaa harjoittavana konsernina BISSELL - tai sen palveluntarjoajat - saattaa käsitellä, siirtää ja säilyttää käyttäjiensä tietoja palvelimissa, jotka sijaitsevat tietyissä maissa Euroopan unionin (EU) ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, mukaan lukien Yhdysvallat. Koska olemme sitoutuneet suojelemaan tietojasi, toteutamme toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että tietojesi siirto tapahtuu asianmukaisia suojatoimia käyttäen.

Joissakin maissa, joihin tietosi siirretään, tietosuojalainsäädäntö ei ehkä ole yhtä tiukkaa kuin Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella. Varmistamme tietojesi riittävän suojan siten, että siirrämme tietojasi ainoastaan, kun se tapahtuu asianmukaisia suojatoimia käyttäen. Erityisesti silloin, kun siirrämme tietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, käytämme aina EU:n hyväksyttyjä vakiosopimuslausekkeita tai teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotka ovat liittyneet Privacy Shield -järjestelmään. Lisäksi varmistamme, että kaikki siirrot toteutetaan sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja asianmukaisia suojatoimia käyttäen.   

Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka suojaamme tietojasi (ja haluat kopion suojatoimista) siirtäessämme tietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (https://www.bissell.fi/kuluttajan-huolto) tai käytä tämän asiakirjan lopussa olevia yhteystietoja.

 

11. Voidaanko tähän Tietosuojakäytäntöön tehdä muutoksia?

Kehitämme Palvelujamme jatkuvasti, ja niitä voidaan aika ajoin muuttaa ilman edeltävää ilmoitusta. Tietosuojakäytännön uusimmassa versiossa säännellään, kuinka käytämme tietojasi. Uusin versio löytyy linkistä (https://www.bissell.fi/privacy-policy).¬ Muutokset tulevat voimaan julkaisemisen ajankohtana. BISSELL voi myös ilmoittaa sinulle muutoksista, jos uskomme niiden olevan merkittäviä tämän Sopimuksen kannalta. Jos jatkat Palvelujen käyttämistä muutosten tultua voimaan, osoitat hyväksyväsi sen, että tarkistettu Tietosuojakäytäntö sitoo sinua.

 

12. Onko sinulla kysyttävää tai haluatko ottaa yhteyden BISSELLiin?

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä tai tietosuojastamme, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen https://www.bissell.fi/ota-meihin-yhteytta.

 

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täällä:

[email protected]