MultiClean Spot & Stain

Käsin pidettävä teho

Turvallinen ja tehokas käsinpidettävä höyrypuhdistus

1  /  9

MultiClean Spot & Stain

Poistaa tahrat ja läiskät autostasi ja talostasi

Käsittele helposti autosi ja kotisi odottamattomia sotkuja kätevällä BISSELL MultiClean Spot & Stain -aineella. Se poistaa tahrat ja läiskät käyttämällä vain vettä, 2 erityisesti formuloitua BISSELL-kaavaa ja 4 erityistä puhdistustyökalua, jotka tarjoavat voimakkaan imun. Laitteessa on erittäin pitkä ja joustava letku (2,20 m) laajan siivouksen ulottuvuuden saavuttamiseksi talosi ja autosi eri kohtiin. Puhdistusaine sisältää kaksi irrotettavaa vesisäiliötä, jotka helpottavat täyttämistä ja tyhjennystä puhdistusprosessin helpottamiseksi. Kevyen ja kannettavan Spot & Stainin ansiosta käytössäsi on ensimmäistä kertaa kyky poistaa tahrat nopeasti.

Poistaa tahrat ja läiskät autostasi ja talostasi

BISSELL MultiClean Spot & Stain poistaa tahrat ja läiskät talosta ja sen ympäriltä - käytä sitä autojen sisätiloissa, alueen mattoja ja pehmeitä pintoja varten, kuten sohvat, patjat ja muut vastaavat.

Poistaa tahrat ja läiskät käyttämällä vain vettä, 2 erityisesti formuloitua BISSELL-kaavaa ja 4 erityistä puhdistustyökalua, jotka tarjoavat voimakkaan imun.

Laitteessa on erityisen pitkä letku (2,20 m) laajan siivouksen ulottuvuuden saavuttamiseksi talosi ja autosi eri kohtiin. Laitteen 5 metrin johdon ansiosta voit puhdistaa auton tai minkä tahansa pinnan ilman, että sinun tarvitsisi kytkeä laitetta eri paikoissa.

Laitteessa on 4 erikoistyökalua kaikkien yksityiskohtaisten puhdistustöiden suorittamiseen reunoilla, kulmissa ja kaikilla muilla vaikeasti tavoitettavissa olevilla alueilla.

Irrotettavat vesisäiliöt helpottavat täyttämistä ja tyhjennystä. Kahden säiliöjärjestelmän ansiosta voidaan puhdistaa puhtaalla vedellä samalla, kun lika ja tahrat varastoidaan eri säiliöön.

Näytä enemmän

Jälleenmyyjät

Yleiset tiedot

Puhdistuspinnat Verhoilu, Auton sisäosa
Color Musta
Teho/ Virta 275 - 330 W

Tekniset tiedot

Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 1.1 L
Johdon pituus 5.0 m
Likaisen veden säiliön kapasiteetti (L) 1.4 L
Letkun pituus (m) XL - 2.20m
Lämmitetty puhdistus Kyllä - HeatWave Technology
Moppityynyn koostumus Laite, 4 välineet, näytepulloja, käyttöopas
Melutaso (dB) 74.04 dB(A)
PowerJet-teknologia Kyllä - kannettavan välineen avulla
Välineet Pieni harjasuutin - 8 cm, suuri harjasuutin - 15 cm, XL liukuva rakosuutin, syvälle ulottuva suutin, 3-in-1-verhoilusuutin, tehoharja, tahrojen vangitsija
Paino 3.86 kg
Poistettava vesisäiliö Kyllä
Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää