SpotClean

Käsin pidettävä teho

Turvallinen ja tehokas käsinpidettävä höyrypuhdistus

1  /  5

SpotClean

Poista tahrat nopeasti ja helposti

Varaudu odottamattomiin sotkuihin kätevän BISSELL SpotCleanin avulla. Se poistaa pysyvästi lian ja tahrat mistä tahansa veden, erityisen BISSELL-puhdistusnesteen, oheisrakenteisten puhdistusvälineiden ja tehokkaan imun avulla.

Poista tahrat nopeasti ja helposti

Tehokas tahranpoistaja - poistaa tahrat ja roiskeet nopeasti ja helposti

Poistaa tahrat pysyvästi BISSELL Oxygen Boost Formula -puhdistusaineen avulla

Puhdistaa roiskeet & tahrat kaikkialla – soveltuu mattojen, huonekalujen, autojen verhoilun ym. puhdistamiseen

Heatwave Technology - kuumavesipuhdistus, auttaa ylläpitämään veden lämpötilaa koko puhdistuksen ajan

Ohut muotoilu – helppo siirtää ja mahtuu kätevästi pieneen tilaan

Irrotettava vesisäiliöt helppoa täyttöä ja tyhjennystä varten

Sisältää näytepullot Spot&Stain- sekä Oxygen boost-puhdistusaineista

Näytä enemmän

Jälleenmyyjät

Yleiset tiedot

Puhdistuspinnat Pienet matot, Verhoilu, Raput, Autot, Tahra & värivian poisto matolle
Color Valkoinen
Teho/ Virta 330 W

Tekniset tiedot

Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 1.1 L
Johdon pituus 5.0 m
Likaisen veden säiliön kapasiteetti (L) 1.4 L
Letkun pituus (m) 1.3 m
Moppityynyn koostumus SpotClean, pesunestekokeilupakkauksia, käyttöopas
Melutaso (dB) 74 dB(A)
Työkalut valmiit käyttöön / Mukana oleva Kyllä
Välineet 8 cm sitkeiden tahrojen harja
Paino 3.86 kg
Poistettava vesisäiliö Kyllä

Katso videomme

FAQ

Älä laita kiehuvaa tai mikroaaltouunissa lämmitettyä vettä säiliöön.Säiliöön sa laittaa enintään +60C asteista vettä.

Älä laita kiehuvaa tai mikroaaltouunissa keitettyä vettä rakkoon. Säiliöön voi laittaa enintään 60 celsiusasteen lämpöistä vettä..

Tarvitaan vain tasapäinen ruuvimeisseli. Putken sisällä on salpa, joka pitää läpinäkyvän suojuksen paikallaan. Vapauta se asettamalla ruuvimeisseli putkeen ylöspäin käännettynä ja vedä läpinäkyvää suojusta pois. Katso kuva:

spotclean

Letkun kannatin napsahtaa koneen takaosaan puhdasvesisäiliön puolella. Joustava letku kiertyy sitten yksikön ympäri letkun kannattimen paikallaan pitämänä.

1. Varmista, että likavesisäiliö ei ole täynnä. Voit tyhjentää säiliön kahdella eri tavalla: pohjassa olevalla pyöreällä korkilla tai päällä olevalla mustalla kumitulpalla. Jos se on löysällä tai irti, imu ei toimi. Tarkista, toimiiko imu jälleen.

spotclean

 

2. Irrota likavesisäiliö. Kokeile tarkistaa imu säiliön alla olevassa aukossa laittamalla käsi sen päälle.

spotclean filter

 

Jos siinä ei ole imua, ota yhteys BISSELLiin.

 

Jos imua on, vedä musta tiiviste ulos irrotetun tyhjän säiliön pohjasta. Tarkista, onko se suljettu, puuttuuko se tai onko se asennettu väärin likavesisäiliöön. Varmista, että tiiviste avautuu puristamalla litteä pää auki ja asenna se sitten takaisin. Tiivisteen korkea puoli on asetettava pyöreään aukkoon (katso alla olevat kuvat).

spotclean filter

 

3. Asenna likavesisäiliö takaisin ja tartu letkuun. Tarkista imu letkun päässä lisälaite irrotettuna imemällä vettä lavuaarista tai astiasta.

 • Jos letkun päässä EI ole imua,
  - tarkista letku tukosten varalta nostamalla letku yksikön ylle, jotta vesi pääsee likavesisäiliöön. Jos näin ei tapahdu, ota yhteys BISSELLiin. Jos letkun päässä on imua,
  - • tarkista verhoilutyökalu halkeamien varalta. Vaihda tarvittaessa.
  - • Puhdista työkalun suihkukärki harjalla tai paperiliittimellä.

4. SpotClean on suunniteltu suojautumaan ylikuumenemiselta sisäisellä lämpösuojaimella, joka sammuttaa yksikön sen ylikuumentuessa. Kun lämpösuojain aktivoituu, imumoottori pysähtyy. Jos näin tapahtuu, katkaise koneen virta ja irrota se virtalähteestä. Tarkista letku ja lisälaite tukosten varalta ja irrota tarvittaessa. Tarkista likavesisäiliön keskellä oleva muovipylväs ja sen ympäristö tukosten varalta. Odota kolmekymmentä (30) minuuttia, että lämpösuojain nollautuu automaattisesti ja puhdistusta voidaan jatkaa.

5. Jos ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, ota yhteys BISSELLiin.

1. Tarkista koko johto vaurioiden varalta. Jos vaurioita on, lopeta johdon käyttö turvallisuussyistä ja vaihda se. Järjestä vaihto ottamalla yhteys BISSELLiin.

2. Kokeile toista pistorasiaa. Jos virtaa ei edelleenkään ole, tarkista virrankatkaisin.

3. SpotCleanissa on sisäinen lämpösuojain, joka suojaa sitä ylikuumenemiselta. Kun lämpösuojain aktivoituu, imumoottori pysähtyy. Jos näin tapahtuu, yritä korjata ongelmia seuraavia vaiheita kokeilemalla:

 • a. Katkaise puhdistuslaitteen virta ja irrota yksikkö virtalähteestä;
 • b. Tarkista letkun pää ja työkalu tukosten varalta ja poista tarvittaessa;
 • c. Tarkista likavesisäiliö tukosten varalta ja puhdista tarvittaessa.

Anna moottorin jäähtyä virtalähteestä irrotettuna noin 30 minuutin ajan, jolloin lämpösuojain nollautuu automaattisesti ja puhdistusta voi jatkaa. Jos lämpösuojain aktivoituu edelleen yllä olevien vaiheiden suorittamisen jälkeen, ota yhteys BISSELLiin.

1. Kun puhdasvesisäiliö on täytetty vedellä ja liuoksella, huuhtele pohjan musta korkki ja aseta säiliö SpotCleaniin. SpotCleanin puhdasvesisäiliön pohjassa on kohdistusta helpottavat lovet. Kiinnitä paikalleen painamalla lujasti ja tarkista raot säiliön ja koneen alustan välillä.

spotclean tool

Tarkista työkalun ollessa irrotettuna, suihkuttaako sauva painamalla liipaisinta.

spotclean filter

Jos sauva ei suihkuta, yritä puhdistaa suihkusuutin oikaistulla paperiliittimellä.

spotclean

2. Varmista, että puhdasvesisäiliössä on liuosta tai vettä. Vedä säiliön pohjassa olevaa pientä mustaa venttiiliä ylös lavuaarin yllä ja tarkista, tuleeko sen läpi vettä. Jos venttiilin läpi ei tule vettä, säiliö on ehkä vaihdettava. Jos vettä tulee venttiilin läpi, kone ei ole ehkä enää täynnä. Nosta puhdasvesisäiliötä varovasti samalla kun painat suihkuliipaisinta TAI purista varovasti puhdasvesisäiliötä painaen suihkuliipaisinta.

3. Jos sauva suihkuttaa työkalu irrotettuna, työkalu on ehkä puhdistettava. Työkalun suihkukärki voidaan puhdistaa harjalla tai paperiliittimellä. Tarkista työkalu myös halkeamien varalta.

Toimiko tämä? Jos ei:…

Ime monta säiliöllistä lämmintä puhdasta vettä likavesisäiliöön. Tämä puhdistaa tukokset liuoslinjasta joustavan letkun sisällä. Kun tämä on tehty, kokeile suihkuttaa uudelleen.

Jos suihkua ei ole edelleenkään, ota yhteys BISSELLiin.

1. Varmista, että musta tiiviste on täysin paikallaan. Jos sitä ei ole työnnetty kokonaan sisään likavesisäiliöön, säiliö alkaa vuotaa. Tiiviste voidaan asettaa sisään vain yhdellä tavalla.

2. Varmista, että mustassa tiivisteessä ei ole roskia. Jos tiivisteen raoissa on roskia, tiiviste ei asetu kokonaan likavesisäiliöön, mikä aiheuttaa vuotoja. Katso alla olevat kuvat:

spotclean

 

3. Varmista, että likavesisäiliössä oleva erotin on asianmukaisesti paikallaan. Erottimen nuolen tulee olla kohdistettu likavesisäiliön lukkokuvakkeeseen. Jos sitä ei ole lukittu paikalleen, likavesisäiliö tai koneen pohja alkaa vuotaa. Katso alla oleva kuva:

spotclean

Tarkista, mistä vuoto tulee. Jos kone vuotaa puhdasvesisäiliön pohjasta, katso puhdasvesisäiliön vuotoja koskevat usein kysytyt kysymykset.

Varmista, että likavesisäiliössä oleva erotin on asianmukaisesti paikallaan. Erottimen nuolen tulee olla kohdistettu likavesisäiliön lukkokuvakkeeseen. Jos sitä ei ole lukittu paikalleen, likavesisäiliö tai koneen pohja alkaa vuotaa. Katso kuva:

spotclean

 

Irrota puhdasvesisäiliö, täytä se vedellä ja tarkista, vuotaako se vapaasti (koneesta irrotettuna)

 • Jos näin tapahtuu, puhdasvesisäiliö vuotaa. Lisätietoja saa puhdasvesisäiliön vuotoja koskevista usein kysytyistä kysymyksistä.
 • Jos näin ei tapahdu, puhdasvesisäiliö EI vuoda. Kokeile suorittaa seuraavat vaiheet:
  Irrota likavesisäiliö ja tarkista, onko vastaanottoalueella vettä. Jos vastaanottoalueella on vettä, varmista, että musta tiiviste on likavesisäiliössä ja että se on asennettu oikein (tiivisteen korkea puoli on asetettava säiliön ulomman, pyöreän puolen aukkoon). Varmista, että tiiviste on auki ottamalla se pois ja puristamalla korkeaa läppää, mikä pakottaa sen pään auki. Katso alla olevat kuvat:

spotclean

 

spotclean

 

Varmista, että likavesisäiliön uimuri toimii asianmukaisesti. Tyhjennä likavesisäiliö ja käännä se ympäri useita kertoja. Uimurin pitäisi liukua helposti edestakaisin. Jos uimuri on juuttunut auki-asentoon, vettä voi joutua koneen koteloon. Uimuri täytyy vaihtaa tarvittaessa./p>

Jos vastaanottoalueella EI ole vettä, ota yhteys BISSELLiin.

Jos vuoto tulee koneen pohjasta (ja ongelmana ei ole vaihe 2), ota yhteys BISSELLiin.

Tarkista, vuotaako säiliön venttiili. Pohjassa olevan mustan pyöreän venttiilin pitää liikkua vapaasti, kun sitä painetaan sormella. Jos se on jumissa tai työntynyt ylös, minkä takia liuos vuotaa, yritä painaa se takaisin alas.

Varmista lisäksi, että säiliössä ei ole halkeamia tai reikiä. Säiliön vaihtaminen ratkaisee ongelman kummassakin tapauksessa.

Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää