SteamShot

Höyry

Turvallinen ja tehokas lattioillesi

1  /  5

SteamShot

Tehokas käsikäyttöinen korkeapainehöyrypesuri

Käytä tätä höyrypesuria sitkeän ja pinttyneen lian poistamiseen monilta eri pinnoilta kotonasi: keittiössä, kylpyhuoneessa ja monessa muussa paikassa.

BISSELLin Steam Shot mahdollistaa kemikaalittoman syväpuhdistuksen vain hanavettä käyttämällä höyryn tehon avulla kannettavalla laitteella, eliminoiden bakteereja kotonasi. Tehokas 1 000 watin höyrypesuri luo 4,5 barin paineen ja 15 minuutin siivousajalla Steam on demand -painiketta käytettäessä voit hyödyntää höyryä aina sitä tarvitessasi. Tämä monitoimilaite pitää sisällään useita välineitä moneen eri tehtävään.

Tehokas käsikäyttöinen korkeapainehöyrypesuri

Irrota likaa ja rasvaa kannettavalla laitteella, joka hyödyntää höyryn tehoa

Erilaisia välineitä keittiön, grillin, kylpyhuoneen, saumojen, ikkunoiden ja monien muiden kohteiden siivoukseen

Tehokas kannettava 1 000 watin höyrypesuri luo 4,5 barin paineen

Siivousta ilman kemikaaleja - käytä hanavettä syväpuhdistamaan kaikki pinnat ja eliminoimaan basilleja

Steam on demand -painike sisäänrakennetulla turvatoiminnolla - hyödynnä höyryä kotonasi aina sitä tarvitessasi

Mukana toimitettavat välineet: kaatoastia, jatkoletku, 3 värikoodattua harjaa sisältävä harjasarja pienille yksityiskohdille, kulmaan keskitetty väline, ikkunalasta, litteä tyyny, litteä hankaustyökalu, 2 mikrokuituista puhdistusliinaa, varustesuutin

Näytä enemmän

Jälleenmyyjät

Yleiset tiedot

Puhdistuspinnat Työtasot, Pesualtaat, Tiivistyslaastit, Kylpyhuoneet, Keittiö
Color Titaani
Teho/ Virta 1050 W

Tekniset tiedot

Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 0.36 L
Johdon pituus 4.8 m
Lämmitysaika 60 sekuntia
Letkun pituus (m) 0.8 m
Moppityynyn koostumus SteamShot, 9 siivousvälinettä monille pinnoille, ikkunalasta, käyttöopas
Käyttöaika Jopa 15 minuuttia
Höyrynpaine 4.5 Bar
Välineet 1. Kaatoastia vesisäiliön täyttöä varten 2. Jatkoletku 3. Harjasetti yksityiskohtien puhdistukseen; 3 värikoodattua harjaa 4. Saumaharja 5. Kulmatyökalu 6. Ikkunalasta 7. Tasainen tyyny 8. Tasainen raaputustyökalu 9. Varustesuutin 10. (2 x) Mikrokuitupuhdistusliina
Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 0,36 L
Höyry vaatiessa-laukaisin Kyllä - varren katkaisijalla
Paino 1.5 kg

FAQ

Odota, kunnes punainen merkkivalo sammuu. Kun valo on sammunut, koneen pitäisi olla käyttövalmis. Tähän saattaa kulua muutama minuutti.

Varmista koneen jäähtymisen jälkeen (noin viisi minuuttia), että säiliössä on vettä. Varmista, että punainen merkkivalo on sammunut. Valo sammuu, kun kone on tarpeeksi kuuma höyryn suihkutukseen. Jos valo on edelleen punainen, kone ei suihkuta.

Tarkista seuraavalla tavalla, onko suutin tukossa. Irrota työkalu koneesta ja tarkista, suihkuttaako kone ilman työkalua. Jos kone suihkuttaa ilman työkalua, puhdista työkalun suihkukärki paperiliittimellä. Jos kone ei suihkuta ilman työkalua, odota noin viisi minuuttia koneen jäähtymistä. Puhdista sitten suutin paperiliittimellä.

Valo sammuu, kun kone on valmis suihkuttamaan höyryä.

Tähän saattaa kulua muutama minuutti. Irrota kone virtalähteestä ja odota (noin viisi minuuttia), että kone alkaa suihkuttaa. Tarkista, onko säiliössä vettä. Kun kone on jäähtynyt, vettä voi lisätä.

Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää