MultiClean™ Garage Pro

Våt och torr rengöring

För garage, bil eller verkstad

1  /  5

MultiClean™ Garage Pro

Oli kyseessä sitten märkä tai kuiva lika, MultiClean™ Garage Pro Wet + Dry sisältää oikeat työkalut, joiden avulla työ tulee tehdyksi.

MultiClean™ Garage Pro Wet & Dry -imuri tarjoaa tehokkaan 1400 W puhdistuksen, missä tahansa sitä tarvitset.

Seinälle asennettavaksi suunniteltu rakenne ja pitkän ulottuvuuden takaava letku tarjoavat käyttöösi kätevän suuren alueen puhdistuskyvyn vaatimatta lattiapintaa tai varastointia käytön jälkeen.

MultiClean™ Garage Pro Wet + Dry -sarjan sisältämien kattavien erikoistyövälineiden avulla voidaan helposti puhdistaa erilaisia ajoneuvoja, veneitä, autotalleja tai mitä tahansa muita kohteita, joihin laite voidaan asentaa. Oli kyseessä sitten märkä tai kuiva lika, MultiClean™ Garage Pro Wet + Dry sisältää ne työkalut, joilla työ saadaan tehtyä.

Oli kyseessä sitten märkä tai kuiva lika, MultiClean™ Garage Pro Wet + Dry sisältää oikeat työkalut, joiden avulla työ tulee tehdyksi.

Täydellinen märkä/kuivapuhdistusjärjestelmä autotallia, autoa, kellaria, puutarhaa tai työpajaa varten

Seinälle asennettava, pitkä letku

Imee märkiä ja kuivia roskia

Sisältää 9 autoa varten suunniteltua lisälaitetta

Voidaan käyttää imurina tai puhaltimena

Pölypussiton

Näytä enemmän

Jälleenmyyjät

Yleiset tiedot

Puhdistuspinnat Matot, Auton sisäosa, Autotalli lattiat
Color Musta
Teho/ Virta 1400 W

Tekniset tiedot

Johdon pituus 1.5 m
Likaisen veden säiliön kapasiteetti (L) 15 L
Letkun pituus (m) 9.75 m
Moppityynyn koostumus Laite, lisälaitteet, seinäkiinnike, käyttöohje
Melutaso (dB) 84 dB(A)
Välineet Kaikkiin pintoihin soveltuva lattiatyökalu, suurten alueiden märkäpuhdistustyökalu, tarkka imutyökalu, pieni verhoustyökalu, ristikkotyökalu, pölyharja
Paino 10.89 kg
Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää