Vac & Steam

Höyry

Turvallinen ja tehokas lattioillesi

1  /  8

Vac & Steam

Kaikki yhdessä Imuri ja höyrymoppi

Puhdista kovat lattiapinnat ilman kovia kemikaaleja

BISSELL Vac & Steam on monitoiminen 3-in-1-imuri ja höyrymoppi, joka imuroi ja moppaa samanaikaisesti tai erikseen. Kahvan elektroniset one touch -sormipainikkeet tekevät imuroinnin ja höyryn välillä vaihtamisesta helppoa, tai mahdollistavat samanaikaisen käytön helposti.

Säästä aikaa imuroimalla roskat ja höyryttämällä kovat lattiapinnat tappaen samalla 99,9 % kaikista pöpöistä ja bakteereista kaikkialla kodissa pelkän veden avulla. Sisäänrakennettu vedensuodatin poistaa kaikki hanaveden epäpuhtaudet laitteesi suojelemiseksi. Kuivasäiliötekniikka pitää pölysäiliön roskat täysin kuivina ja erillään höyrystä koko ajan. Helpon tyhjennyspainikkeen avulla puhdistus on käytön jälkeen yksinkertaista ja helppoa. Kaksi imurisuodatinta - vaahto- ja poimusuodatin ovat kumpikin pestävissä ja vangitsevat hienoa pölyä & roskia päästäen puhdasta pakoilmaa takaisin huoneeseen.

Kaikki yhdessä Imuri ja höyrymoppi

Tehokas syklonitoimintainen imuri ja höyrypesuri samassa, joten nyt voit puhdistaa höyryllä ja kerätä kuivat roskat samalla pyyhkäisyllä

Puhdistaa ja desinfioi superkuuman höyryn hajottaessa likaa, pinttynyttä likaa ja bakteereja jättäen pinnat aidosti tahrattomiksi. Tappaa 99,9 % kaikista pöpöistä & bakteereista kaikkialla kotona

Elektroninen höyrynsäädin, joka ohjaa höyrymäärää automaattisesti soveltumaan kodin eri pinnoille

Kahvan elektroniset one touch -sormipainikkeet tekevät imuroinnin ja höyryn välillä vaihtamisesta helppoa, tai mahdollistavat samanaikaisen käytön helposti

UUSI ainutlaatuinen DropIt-likasäiliö mahdollistaa hiuksista ja roskista eroon hankkiutumisen hygieenisesti... ilman kosketusta!

Kuivasäiliötekniikka pitää pölysäiliön roskat täysin kuivina ja erillään höyrystä koko ajan. Helpon tyhjennyspainikkeen avulla puhdistus on käytön jälkeen yksinkertaista ja helppoa

Helposti irrotettava moppityynylevy tekee tyynyjen kiinnittämisestä tai irrottamisesta helpompaa kuin koskaan ennen

Kaksi imurisuodatinta - vaahto- ja poimusuodatin ovat kumpikin pestävissä ja vangitsevat hienoa pölyä & roskia päästäen puhdasta pakoilmaa takaisin huoneeseen

Sisäänrakennettu vedensuodatin poistaa kaikki hanaveden epäpuhtaudet laitteesi suojelemiseksi

Saat siivoustuloksen tuoksumaan kahden hajustetun levyn avulla, jotka sopivat mikrokuitupuhdistustyynyjen ainutlaatuisiin taskuihin

Näytä enemmän

Jälleenmyyjät

Soveltuu käytettäväksi marmorille, keramiikalle, kivelle, vinyylille, laminaatille, linoleumille ja pintakäsitellyille kovapuulattioille.

Yleiset tiedot

Puhdistuspinnat Pinnoitetut kovat lattiapinnat, Matalanukkaiset matot
Color Titaani
Teho/ Virta 1 600 W - imuri

Tekniset tiedot

Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 0.4 L
Johdon pituus 7.6 m
Roskakorin kapasiteetti (L) 0.95 L
Helppo tyhjennys roskakori Kyllä
Sormenpäähallinta Kyllä
Poiminta kovilla lattiapinnoilla 0.97
Lämmitintyyppi Flash Heating -järjestelmä
Moppityynyn koostumus Vac & Steam, mikrokuitumoppityynyt Microban-antimikrobituotesuojalla, käyttöopas
Moppityynyn koostumus Valkoinen/harmaa - polyesteri 65 %, polypropyleeni 14 %, polyamidi 21 % Valkoinen - polyesteri 86 %, polypropyleeni 14 %
Moppityynyt 2 x moppityyny (1 x pehmeä / 1 x hankaava tyyny)
Melutaso (dB) 81 dB(A)
Poiminta matoilla Ei soveltuva
Valmis käyttöön 30 sekuntia
Tuoksutetut virkistyslevyt Kyllä - 2x
Höyrysuodatin Kyllä - vaihdettava
Höyryn lämpötila 90°- 95°
Höyrynpaine Ei soveltuva - Flash Heater -tekniikka
Höyryn käyttöaika 15 minuuttia
Imusuodatin Kyllä - pestävä
Imusuodatintyyppi Pestävät vaahto- ja paljesuodattimet imurille
Vaihteleva höyry Kyllä - sormipainike
Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 0,4 L
Höyry vaatiessa-laukaisin Kyllä
Paino 4.8 kg
Poistettava vesisäiliö Ei

FAQ

Paras tulos saadaan pesemällä tavallisella pesuohjelmalla jamiedolla pesuaineella.Valkaisuainetta ei saa käyttää, sillä se saattaa vahingoittaa mikrokuitua.Huuhteluaineen käyttöä ei suositella.

Jos suodatinta on vaikea irrottaa, poista letku ja vedä suodatin sitten ulos sen kahvojen avulla. Vedä alempi letku ulos ensin ja käännä sitten ylempää letkua vasemmalle, kunnes se tulee ulos. Tartu sitten suodattimeen kummaltakin puolelta ja vedä se suoraan ulos. Valesuodattimessa on pieni kahva. Valkoisessa suodattimessa on kaksi kahvaa: yksi kummallakin puolella.

ÄLÄ KÄYTÄ ETIKKAA TAI MUUTA LIUOSTA KUIN VETTÄ TAI BISSELLIN HÖYRYMOPPIEN DEMINERALISOITUJA TUOKSUVESIÄ SÄILIÖSSÄ.

1) Varmista, että oikeassa säiliössä on vettä (vesisäiliö, ei likakuppi).

2) Varmista, että Steam Ready -valo ei vilku enää (noin 30 sekuntia). Odota, kunnes valo palaa tasaisena ja kokeile käyttää höyryä.

Make sure the "Steam Ready" LED light has finished blinking.

3) Varmista, että höyryasetuksen LED-valo on HI (suuri) -asetuksessa. Jos valo ei pala, höyryn käyttö ei onnistu.

Make sure the steam setting LED light is on "HI" If it is not lit.

4) Varmista, että pidät kahvan liipaisinta painettuna enintään kahden minuutin ajan, jotta yksikkö ehtii täyttyä.

5) Varmista, että suodatin** on asianmukaisesti paikallaan. Irrota panos. Tarkista, että musta tiiviste on yhä panoksen toisen portin ulkopuolella. Tämän portin reiän sisäpuolella on X-venttiili. Varmista veden virtaus painamalla tätä (varmista, että kone on irrotettu virtalähteestä). Työnnä panos kokonaan paikalleen painamalla voimakkaasti kämmenellä. Näin varmistetaan, että pumppu ei ime ilmaa tiivisteen ympäriltä. ** Kaikissa koneissa ei ole vedensuodatinta. Joissain on valesuodatin. Tässä koneessa on oltava suodatin, mutta vedensuodatin ei ole pakollinen.

Dummy filter vac & steam

Suodattimen ja koneen välillä ei ole rakoa, kun se on asennettu asianmukaisesti.

There should be no gap between the filter and the machine when it is installed properly.

6) Kytke kone takaisin ja odota 30 sekuntia, että Steam Ready -valo ei vilku enää. Aseta valo HI-asetukseen painikkeella. Pidä kahvan liipaisinta suljettuna kahden minuutin ajan.

7) Onko asennettu uusi suodatin? Jos on, pidä liipaisinta painettuna vähintään kahden minuutin ajan, jotta suodatin ehtii täyttyä vedellä. Höyryn pitäisi alkaa muodostua tämän jälkeen. Suodatinta voidaan myös liottaa 10–15 minuuttia, jotta se kyllästyy.

8) Ota jalka pois koneesta, irrota jalkalava ja tyyny ja poista mahdolliset höyrykärjen tukokset jalasta ja jalkalavasta paperiliittimellä.

ream the steam tip on the foot as well as the foot tray with a paper clip to remove any obstructions

Minkä tyyppistä lattiaa puhdistetaan? Hankaavat lattiat, kuten karkea laatta ja tiili, vaikuttavat tyynyyn enemmän kuin tasainen vinyylilattia. Jos puhdistetaan hankaavia lattioita, tyynyt kuluvat enemmän kuin tasaisia lattioita puhdistettaessa.

Pese moppityynyt pesukoneessa miedolla pesuaineella. ÄLÄ LISÄÄ huuhtelu- tai valkaisuaineita. Tämä saattaa rikkoa tyynyt nopeammin ja aiheuttaa reikiä.

Tätä laitetta voidaan käyttää imurina ja/ tai höyrypuhdistimena samanaikaisesti.Alla olevassa taulukossa on asetukset eri toiminnoille.Laitteessa on kuusi eri käyttöasetusta.Katso alla olevasta taulukosta, kuinka voit käyttää tätä laitetta.

instruction of settings vac & steam

Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää