Powerfresh Lift Off Steam Mop

Höyry

Turvallinen ja tehokas lattioillesi

1  /  5

Powerfresh Lift Off Steam Mop

Monitoiminen 2-in-1-höyrypesuri

BISSELL Lift-Off Steam Mop on monitoiminen 2-in-1-höyrypesuri: saat tehokkaan höyrymopin pintakäsitellyille koville pinnoille ja kannettavan käsikäyttöisen höyrypesurin, joka soveltuu täydellisesti keittiöiden, kylpyhuoneiden, puutarhakalusteiden, grillien ja monen muun kohteen puhdistukseen.

Tehokas 1 600 W pikalämmitysjärjestelmä tuottaa superkuumaa höyryä ja on käyttövalmis 30 sekunnissa. Puhdistaa ja desinfioi superkuuman höyryn hajottaessa likaa, pinttynyttä likaa ja bakteereja jättäen pinnat aidosti tahrattomiksi. Tappaa 99,9% kaikista pöpöistä & bakteereista. Irrotettava höyrysäiliö sisäänrakennettuine letkuineen mahdollistaa siivoamisen myös lattiapintojen yläpuolella kaikkialla kotona. Sisältää useita siivousvälineitä eri pintojen puhdistamiseen lattiatasojen yläpuolelta, kuten kodinkoneiden, keittiötasojen, kylpyhuoneiden, ikkunoiden, saumojen ja jopa auton vanteiden ja puutarhakalusteiden puhdistamiseen.

Monitoiminen 2-in-1-höyrypesuri

Puhdistaa ja desinfioi superkuuman höyryn hajottaessa likaa, pinttynyttä likaa ja bakteereja jättäen pinnat aidosti tahrattomiksi. Tappaa 99,9 % kaikista pöpöistä & bakteereista kaikkialla kotona

Irrotettava höyrysäiliö, jonka avulla voit puhdistaa pintoja lattiapintojen yläpuolella kaikkialla kotona

Useita välineitä kaikkien pintojen puhdistukseen: saumaharja, harjoja pieniin koloihin, tasaisen pinnan puhdistusväline mikrokuitutyynyllä, 2 x mikrokuitumoppityyny (1 x pehmeä / 1 x hankaava)

Elektroninen höyrynsäädin, joka ohjaa höyrymäärää automaattisesti soveltumaan kodin eri pinnoille

Kolmionmuotoinen jalka mahdollistaa kulmien puhdistuksen erinomaisesti

Erityisen pitkä letku ja varustesarja tarkkaan puhdistukseen

Näytä enemmän

Jälleenmyyjät

Yleiset tiedot

Puhdistuspinnat Pinnoitetut kovat lattiapinnat, Matalanukkaiset matot, Lattian yläpuoliset pinnat
Color Titaani
Teho/ Virta 1600 W

Tekniset tiedot

Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 0.4 L
Johdon pituus 7.5 m
Sormenpäähallinta Kyllä
Jalkatyyppi Kolmionmuotoinen
Lämmitintyyppi Flash Heater -tekniikka
Moppityynyn koostumus 4 helposti koottavaa osaa: runko, jalka, varsi & ruuvi; 2 moppityynyä (1 pestävä pehmeä tyyny & 1 pestävä hankaava tyyny); 3 harjaa, käyttöopas
Moppityynyt 2x moppityyny (1x pehmeä / 1x hankaava tyyny)
Valmis käyttöön 30 sekuntia
Poistettava höyrysäiliölaite Kyllä
Höyrysuodatin Ei
Höyryn lämpötila 90°- 95°
Höyrynpaine Ei soveltuva - Flash Heater -tekniikka
Höyryn käyttöaika Jopa 21 minuuttia
Imuteho (aW) 7 aW
Välineet Jatkoletku (1.5 m) / saumaharja / tekstiilipesuri / yksityiskohtaharjat / tasaisen pinnan puhdistusväline mikrokuitutyynyllä / 2 x mikrokuitumoppityyny (1 x pehmeä / 1 x hankaava)
Vaihteleva höyry Kyllä
Puhtaan vesisäiliön kapasiteetti (L) 0,4 L
Märkäimu 401 ml
Mukana oleva letku Ei - erillinen letku 1,5 m
Höyry vaatiessa-laukaisin Kyllä
Poistettava vesisäiliö Ei

FAQ

Jos koneen annetaan olla paikallaan sekunnin tai kaksi liian pitkään, vahatulle lattialle voi jäädä valkea täplä tai raita. Tämä voidaan poistaa etikalla ja vedellä.

1) Muista aina lakaista tai imuroida lattia huolellisesti ennen mopin käyttöä. Näin poistetaan irtonaiset roskat..

2) Tarkista, millainen lattiapinta on. PowerFresh®-höyrymoppi sopii käytettäväksi laatta-, vinyyli-, linoleumi-, marmori- ja kivilattioilla sekä käsitellyillä kovapuulattioilla. Moppi ei sovi käytettäväksi käsittelemättömillä kovapuulattioilla.

3) Onko vesisäiliöön joskus laitettu jotain muuta kuin vettä? Vesisäiliöön voi laittaa vain vettä. Muut aineet, kuten etikka, saattavat aiheuttaa raitoja ja vahingoittaa pysyvästi moppia.

4) Jos säiliöön ei ole koskaan laitettu muuta kuin vettä, yritä poistaa raidat kostealla pyyhkeellä.

5) Tarkista seuraavaksi mikrokuitutyyny. Jos siinä on oudon näköistä ainetta, tämä on luultavasti tullut lattiasta.

6) Jos raidat puhdistuvat pyyhkeellä tai jos mikrokuitutyynyssä on outoa ainetta, raidat johtuvat luultavasti lattiankiillotusaineesta tai lattiavahasta. Mopin käyttö vahatuilla lattioilla saattaa vähentää niiden kiiltoa.

7) Jos lattioita ei vahata tai kiilloteta, tarkista huolto-ohjeet lattiavalmistajalta.

8) Jos onnistut poistamaan raidat, pese tyynyt miedolla pesuaineella pesukoneessa. Älä lisää huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Uudessa höyrymopissa ei ole virtapainiketta. Moppi kytkeytyy päälle, kun se kytketään virtalähteeseen ja pysyy päällä, kunnes se irrotetaan virtalähteestä. Valitse käytettävä höyrytaso höyrytasopainikkeella. Höyrytason merkkivalo vilkkuu sinisenä syttyessään ja pysyy sinisenä, kun höyryä voidaan käyttää.

Ole varovainen! Moppi ja erityisesti sen alusta ja muut alemmat alueet alkavat tuntua lämpimiltä muutaman minuutin käytön jälkeen (kahva ei lämpene). Mopin takaosassa on varoituspaneeli muistutuksena.

1) Tarkista ensin vesisäiliö ja varmista, että se on työnnetty tiukasti moppiin.

2) Tarkista seuraavaksi korkki ja varmista, ettei se ole haljennut.

3) Tarkista, että korkin päässä oleva kumitiiviste on edelleen kiinni korkissa. Käytetäänkö säiliössä veden lisäksi jotain muuta? Etikka aiheuttaa vääntymiä tiivisteeseen. Muut liuokset saattavat hajottaa tiivisteen tai koneen muita osia. Varmista, että säiliöön laitetaan vain vettä. Älä käytä etikkaa tai muuta liuosta säiliössä.

4) Tarkista, että X-venttiili (korkin suun sisällä) toimii asianmukaisesti. Vedä venttiiliä ylös lavuaarin yllä ja varmista, että säiliöstä vapautuu vettä. Jos näin ei ole, korkkikokoonpano on vaihdettava.

Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää