Wash & Protect - Professional Stain & Odour

1  /  2

Wash & Protect - Professional Stain & Odour

Tämä on yksi BISSELLIN laadukkaista syväpuhdistusaineista, joka sisältää tuplamäärän pitkäkestoisia puhdistusaineita ammattitason tuloksen saavuttamiseksi. Kaksitehoinen suojaava neste syväpuhdistaa ja suojaa yhdellä kertaa, jättäen jälkeensä puhtaan ja raikkaan tuoksun mattoihisi ja verhoiluihisi. BISSELL ammattitason mattoshampoo on yleiskäyttöistä, sillä se on testattu laboratoriossa ja sen on todettu soveltuvan käytettäväksi kaikissa täysikokoisissa mattopesureissa, jopa vuokrakoneissa.

Sisältää tuplamäärän pitkäkestoisia puhdistusaineita ammattitason tuloksen saavuttamiseksi

2x-tiiviste - vastaa 3 litraa

Yleiskäyttöinen - testattu laboratoriossa, soveltuu käytettäväksi BISSELLin, Vaxin ja kaikkien muiden merkkien täyskokoisissa syväpuhdistuslaitteissa, jopa vuokrakoneissa

Sisältää Scotchgardia, joka auttaa suojaamaan mattojasi ja verhoiluja tulevilta tahroilta

Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää