Wash & Protect - Pet

1  /  1

Wash & Protect - Pet

Kaksitehoinen suojaava neste syväpuhdistaa ja suojaa yhdellä kertaa, jättäen jälkeensä puhtaan ja raikkaan tuoksun mattoihisi ja verhoiluihisi. Tässä ainutlaatuisessa tuotteessa on käytetty Odour Control -tekniikkaa hajujen poistoon ja ehkäisemään sitä, että lemmikkisi "palaa" samaan kohtaan uudelleen. Mattoshampoo on yleiskäyttöistä, sillä se on testattu laboratoriossa ja sen on todettu soveltuvan käytettäväksi kaikissa täysikokoisissa mattopesureissa, jopa vuokrakoneissa.

Sisältää patentoitua Odour Control -tekniikkaa, joka poistaa tehokkaasti lemmikkien aiheuttamat tahrat & hajut pysyvästi

Sisältää Scotchgardia, joka auttaa suojaamaan mattojasi ja verhoiluja tulevilta tahroilta

2x-tiiviste, soveltuu käytettäväksi kaikentyyppisissä mattopesureissa

Raikas tuoksu

Tietoa BISSELListä

BISSELL on perheen omistama yritys, joka on ollut johtaja kodinhoitoalalla viiden sukupolven ajan. Meillä on syvä omistautuminen kuluttajiemme elämän ja siivoustarpeiden ymmärtämisessä. Se perususkomus johtaa meitä heidän kotiympäristönsä ja siivoustapojensa tutkimiseen. Tämä antaa BISSELL:lle pohjan kehittää kekseliäitä kodin siivousratkaisuja ja tarjota todellisia innovaatioita, jotka ovat todellisen elämän inspiroimat. BISSELL:n osakkaat ovat omistautuneet antamaan erinomaista palvelua, koska ammattilaisemme ovat innokkaita olemaan parhaita sinulle.

Lue lisää